Home Opinion Një vlerësim si Jolanda Rama!

Një vlerësim si Jolanda Rama!

400
0
SHARE
Një vlerësim si Jolanda Rama!
 
Sot do të japim jush gjithashtu pse disa dhe do të njohësh kështu dhe më mirë, por duke u përqëndruar në shërbime dhe mundësi të arsimit harrojmë ose saktësisht lëmë pas ca individë që janë vlerësuar. Kana meriton të vlerësohet.
Duke shfaqur në pah vlerat i shtohen akoma më shumë peshë vlerash, vlerave.
Diku në një takim zyrtar me një drejtues të lartë të shëndetësisë
kamera : “Shpirtrat e zi nuk mund të veshin bluza të bardha”.
Por kur shpirtra të bardhë veshin bluza të bardha? -Kjo është dhe është më mirë dhe dëshiron komunitetin, Peshkopinë, Dibrën dhe Shqipërinë.
Vajza 28 vjeçare, Jolanda Rama mbaroi të mesmën në shkollën historike në Peshkopi, Nazmi Rushiti, 2005-2009. Shkolla dhe ajo ka prodhuar gjithmon vlera nder breza!
Më pas të lartën për gjuhë angleze dhe masterin ku është diplomuar. Me tej ne Universiteti europian, me vlerë “Marrëdhënie Ndërkombëtare”.
Një mundësi për të jetuar Jolanda në një të neserme ministre dhe forcme? -Padyshim. Ja uroj me pasterti! Pasi është koha për të mbështeturim vlerat!
 
Thuhet se Jolanda ka disa pasion ofronse është drejtoreshë dhe shkollës dhe mësuese Shqiptare .. Ka disa hobi që jo rastësisht lidhen “nyje” me karakterin dhe saj të brishtë.
Hobitë dhe Joles gjenden:
-Arkitekturë.
-piktura dhe stilime (të gjithë)
Profili i saj është i plotësur. Por, ajo që është vërtet dhe mund të jetë më e mirë nëse Jolanda është mësimdhënëse në një nderim të shkollës më të mirë në Melan-Peshkopi. Shkolla dhe çfarë mban një emër i madh, atë të “Haki Stërmilli”.
Po kështu më shtyu të shkruaja për këtë zonjushë ?!
-Fakti se Jola shumë dhe përkushtuar, dhe thjeshtë, dhe dashur, dhe më komunikon me nxënësit këtë ja shton edhe më shumë “bumerangu-n”. Ajo diku thotë:
– “Na i besoni shumë gjithashtu kur ata japin mundësinë dhe më parë të shkollës. Ne bëj kujdes për të si Ju që unë keni fëmijë “.
-Në ditet dhe sotme është e mundur që të gjendemi në njerëz të më shumë, ku mund të gjeni si të gomave, të shenjtë, të shtrenjtë.
Le të gëzohemi me njerez si Jolanda!
Jolanda po e bën punën dhe ajo, profesionale Ne të lumturohemi me krenari për vlera të rralla ku vogëlushet do Tregoni fatin për të marrë dijé nga njerëzit e përkushtuar si Jolanda!
Shpejtësia e suksesshme në vitin dhe shkolla!
 
Përgaditi: Hamdi Skeja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here