Home Aktualitet Mbi koncensionin e peshkut!

Mbi koncensionin e peshkut!

116
0
SHARE

Mbi koncensionin e peshkut!

Ka mbetur edhe dy javë për konkurim për koncensionin e liqenit.
Sipas ligjit që është në fuqi do të ndahen dy koncensione edhe atë një për shfrytëzim ekonomik dhe një për peshkim sportiv e rekreativ.
Për ta ndyshuar ligjin është vonë.
Në këtë moment për ta shpëtuar liqenin duhet:
1. Një kompani apo Shoqatë (Trofta besoj) të konkuron për peshkim Sportiv dhe rekreativ
2. Një kompani dibrane serioze të konkuron për shfrytëzim ekonomik
3. Të gjithë, pa përjashtim të lobojmë që këta të dy konkuruesit dibranë të fitojnë koncensionin
4. Pasi të fitohet koncensioni të bisedohet për menaxhimin e qëndrueshëm si dibranë.

Mendoj se në këtë moment gjithçka për veç këtyre janë “llafe”.
Po su bë kjo për dy javë, mos e hapën kush gojën më për 4 vjet!
P.s.
Akoma askush prej Dibre se ka marë dokumentacionin e tenderit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here