AKTUALITET

HISTORI

KURIOZITETE

Kush janë më pijedashësit në botë, në këto vende femrat bëhen...

Të rriturit në Ballkan konsiderohen më pijedashësit më të mëdhenj në botë, me plot 31.5 % të tyre që janë raportuar të dehur në...

Të suksesshëm dhe pa shkollë/ Njihuni me figurat që zotërojnë një...

Edhe pse shumë persona nuk kanë përfunduar studimet, kjo nuk i ndali për as edhe një moment që ata të vazhdojnë të ndjekin ëndrrat...
Loading...

OPINION

Na mbro Kulturën , na shërbe me Kulturë Për ministren,...

Na mbro Kulturën , na shërbe me Kulturë  Për ministren, Elva Margariti ! E dashur ministre, ti besoj që e di , heshtja nuk duhet për ty. Nuk...

Letër për letrat higjenike  (Këshillit-Bashkiak-Bashkisë së Dibrës)

Letër për letrat higjenike  (Këshillit Bashkiak-Bashkisë së Dibrës) Lexova në portale të ndryshme që Këshilli Bashkiak i Bashkisë së Dibres, do japin një letër higjenike për...

TE TJERA